ekiden 2
ekiden 1
wissel 2
sfeer 1

Lopen doe je in team...

#planetgroupekidengent

Een Ekiden is een aflossingsmarathon die zijn oorsprong vindt in Japan. Elk team telt zes lopers die afwisselend een verschillende afstand van 5 tot 10 km lopen en zo samen 42,195 km afleggen.

Een Ekiden is een groepsgebeuren, met andere woorden: een uitgelezen kans om aan teambuilding te doen. Daarom richten wij ons niet alleen naar joggers, maar ook naar bedrijven en verenigingen. Een Ekiden is immers de ideale gelegenheid om de band tussen de teamleden aan te sterken. Lopen doe je in team!

Planet Group Ekiden Gent is inmiddels al aan zijn dertiende editie toe. De gezelligste Ekiden in Vlaanderen is geliefd bij haar deelnemers. Elk jaar zijn we goed voor ongeveer 1400 deelnemers.

De nieuwe editie vindt plaats op zaterdag 16 maart 2024. Planet Group Ekiden Gent gaat door met als centrale locatie het Wouter Weylandt Stadion in Gent, de huishaven van atletiekclub Racing Gent en Bashir Abdi. Bert Misplon tekende een mooi afwisselend parcours uit van 5 km. De lopers lopen dus 1 of 2 rondjes.