TEAMBUILDING

Planet Group Ekiden Gent is zo veel meer dan een sportevenement. Het is in de eerste plaats een teambuildingsevenement. Daarom richten wij ons niet alleen naar atletiekploegen, maar vooral naar bedrijven, organisaties en verenigingen. De aflossingsmarathon is slechts een onderdeel in het teambuildingsverhaal.


Vooraf: de voorbereiding

Na het werk afspreken om eens te gaan joggen. Of waarom niet tijdens de middagpauze? Het breekt de werkdag helemaal. Bovendien leer je je collega's op een andere manier kennen. Misschien leer je zelfs nieuwe collega's kennen van een andere dienst.

Sporten in team maakt het makkelijker als het eens wat lastiger is om de motivatie te vinden om de loopschoenen aan te trekken. Je teamgenoten nemen je mee in hun enthousiasme.

Bij Planet Group Ekiden Gent telt de Olympische gedachte. Iedereen aan de start is een winnaar. Het is fantastisch om te zien hoe ervaren lopers staan te supporteren voor hun collega's die de eerste keer 5 km lopen. Zij zijn evenveel winnaar als wie een toptijd neerzet.


Bij Christeyns - Govi spreken ze na de werkuren af om samen te gaan joggen. Bij hun eerste deelname goed voor 1 team. Inmiddels al 3 teams aan de start.


Tijdens: de wedstrijd zelf

Zaterdag 16 maart is het dan zover. De dag dat je een teamprestatie neerzet. De fantastische sfeer die er heerst zorgt voor een prachtige sfeer.

 


Nadien: na de inspanning, de ontspanning

Wat is er mooier dan nagenieten van een geslaagde dag met je teamgenoten. Ook dit organiseren we voor jou. Vlakbij de centrale locatie, in de gebouwen van Bedrijvencentrum De Punt, organiseren we een Italiaanse Pasta-avond.

prosecco met tapasbord

***

Pastabuffet, keuze uit:

Lasagne
Spaghetti 
Macaroni
Penne arabiata
Tagliatelle met scampi

***

Koffie

Prijs per persoon: 40 euro (inclusief alle dranken)

Reservatie verplicht
Reserveren kan via e-mail naar info@planetgroupekidengent.be met vermelding teamnaam en aantal personen.

kantien1